Direct contact?   Telefoon    0184 - 424 244    Email     info@espewe.nl   Facebook  Volg ons!    
    Espewe schilders HOME    PARTICULIEREN    BEDRIJVEN    REFERENTIES    PROJECTEN    CONTACT    
         
    Referenties    
         
   

Referenties

   
   

Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende schilder- en/of behangwerkzaamheden aan de binnen- of buitenzijde van uw woning. Bij ons eerste bezoek zullen uw wensen worden geïnventariseerd. Op basis van uw wensen geven wij u een technisch advies. Onderstaande klanten gingen u reeds voor:

Aantjes-Hofman Esveco Raaak Personeel Juwelier van Leeuwen Woningbouwvereniging Nieuw Lekkerland
         
Woonkracht 10 VWT KPS Keukens Damsteegt HVC
         
  Orchis Jaleco Hooikaas   


Reacties van klanten:


Van Leeuwen Juweliers  Van Leeuwen Juweliers

"Enthousiast geworden door het zichtbaar mooie resultaat van het schilderwerk aan onze woning, besloten we het schilderwerk aan ons monumentale, zakelijke pand ook in handen van Espewe schilders te geven. De werkwijze die wij zelf belangrijk vinden in ons bedrijf, zien we terug bij Espewe; Er wordt vlot gewerkt zonder verlies van precisie en een tevreden klant staat centraal.

De staat van het buitenschilderwerk werd beoordeeld en een heldere offerte uitgebracht. Voorbereidende herstelwerkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd. De werkzaamheden die volgden breiden zich tot nu toe nog steeds uit; Espewe is niet alleen sterk in strak schilderwerk, ook de afwerking van het interieur, zoals plafond- en wandafwerking laten we graag aan hen over.

We brengen de schilders van Espewe graag bij u onder de aandacht en bedanken hen voor het professionele en persoonlijk resultaat! De mooie kleurcombinatie geeft ons zakelijke pand zijn representatieve waarde. Het perfecte buitenschilderwerk is een fraai visitekaartje!"

Van Leeuwen Juweliers Dordrecht  
   
Raaak Personeel

"Espewe is altijd weer in staat te verbazen met het eindresultaat! 1. Een kwaliteit die staat als een huis.
2. Meedenken en adviseren om te komen tot optimalisatie van het resultaat.
3. In overleg de mogelijk- en onmogelijkheden bekijken.
4. Altijd ruimte voor de klant's eigen inbreng en ideeën.
5. Géén overschrijding van de oplevertijd, er is altijd voldoende overleg en duidelijkheid om dit te vermijden."

Marjan de Groot
Directeur Raaak personeel
 
Raaak Personeel 
   
Orchis uitvaartzorg  Rouwcentrum Orchis uitvaartzorg

"Voor het schilderwerk en de wandafwerking van ons nieuwe rouwcentrum aan de Molendijk in Sliedrecht zochten wij een kwalitatief hoogwaardige schilder die ons terzijde kon staan met een gedegen kwaliteitsadvies voor de materialen die we nodig hadden om tot een specifiek eindresultaat te komen. Wij kwamen via een referentie in contact met Peter Slotboom van Espewe Schilders. Nadat wij onze vraag bij Espewe schilders hadden neergelegd, kwamen wij verrassend tot de ontdekking dat Espewe schilders aansloot op al onze wensen, en het eindresultaat mag er dan ook zijn."

Thea de Jong Rouwcentrum
Orchis uitvaartzorg
      
         
         
    Espewe schilders, professioneel schildersbedrijf uit Sliedrecht  |  Molendijk 93a, 3361 EL Sliedrecht  |  0184 - 424 244  |  info@espewe.nl