Direct contact?   Telefoon    0184 - 424 244    Email     info@espewe.nl   Facebook  Volg ons!    
    Espewe schilders HOME    PARTICULIEREN    BEDRIJVEN    REFERENTIES    PROJECTEN    CONTACT    
         
    Schilderwerk bedrijven    
         
   

Zakelijk schilderwerk en wandafwerking

   
   

Bij Espewe Schilders kunt u terecht voor alle voorkomende schilder- en/of behangwerkzaamheden aan binnen- of buitenzijde van uw bedrijfspand. Bij ons eerste bezoek zullen uw wensen worden geïnventariseerd. Op basis van uw wensen geven wij u een technisch advies. Bij ons zijn gemaakte afspraken helder en duidelijk en houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen zodat u en uw medewerkers zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden.


SpuitwerkSpuitwerk
Wij beschikken over moderne spuitapparatuur. Hiermee kunnen wij de wanden en/of plafonds en ook het houtwerk van uw bedrijfspand mooi en strak afwerken. Spuiten geeft een gelijkmatig eindresultaat en iedere gewenste kleur is mogelijk.


   

HoutrotreparatieHoutrotreparatie

De grootste bedreiging van houten onderdelen in ons Nederlandse klimaat is aantasting door schimmels, bekend onder de naam houtrot. Door vocht, verkeerde constructies, te weinig ventilatie e.d. kan het houtwerk aangetast zijn. Het ontstane houtrot kunnen wij op professionele wijze voor u saneren. Wij kunnen u hier uitgebreid over informeren en in overleg met u wordt de keus gemaakt voor geheel- of deelvervanging.

   

Monumentale pandenMonumentale panden

Het onderhoud van een monumentaal pand vraagt om verantwoorde afwegingen tussen duurzaamheid en esthetische waarde. Achterstallig onderhoud dient te alle tijden zoveel mogelijk te worden voorkomen. Dit kan door het schilderwerk tijdig door goed opgeleide vakmensen te laten uitvoeren. Wij maken voor u een rapport met daarin een verftechnisch advies en een omschrijving van de werkwijze die het beste resultaat en duurzaamheid oplevert voor uw monumentale bedrijfspand.

   

MeerjarenonderhoudMeerjarenonderhoud

Wij stellen altijd een meerjaren onderhoudsschema voor u samen. Bij ons sluit u geen vaste contracten. Onze service houdt in dat wij het schilderwerk aan de buitenzijde van uw bedrijfspand nauwlettend voor u in de gaten houden en op deze manier tijdig gebreken zullen ontdekken. Door het zo goed mogelijk bijhouden van het schilderwerk kunnen de kosten voor het schilderwerk beperkt worden.

   
TotaalonderhoudTotaalonderhoud

Onze medewerkers zijn opgeleid om eenvoudige timmerwerkzaamheden te verrichten. Tevens werken wij samen met aannemers, interieurbouwers en loodgieters. Dit betekent dat wij u op een breed gebied van dienst kunnen zijn en u een hoop regelwerk uit handen kunnen nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden

   

GlasweefselGlasweefsel

Met het aanbrengen van glasweefsel op de wanden geeft u uw gestuukte muren extra bescherming tegen beschadigingen door stoten. Glasweefsel is in diverse patronen verkrijgbaar maar er is ook een gladde versie die de uitstraling heeft van een glad gestuukte muur. Over het glasweefsel brengen wij een verflaag aan in de door u gewenste kleur en verfsoort.

   

BehangBehang

Behang is eigentijds en veelzijdig. Het leuke van behang is dat u hiermee de inrichting van uw bedrijfspand een unieke en persoonlijke uitstraling kan geven. En op gebied van behang is in elke stijl wel iets passends te vinden. Ook fotobehang naar eigen ontwerp is mogelijk. Wij adviseren u graag ter plekke over de vele mogelijkheden. Ook het aanbrengen van bedrijfslogo’s op wanden kunnen wij verzorgen.

   
         
         
    Espewe schilders, professioneel schildersbedrijf uit Sliedrecht  |  Molendijk 93a, 3361 EL Sliedrecht  |  0184 - 424 244  |  info@espewe.nl