Direct contact?   Telefoon    0184 - 424 244    Email     info@espewe.nl   Facebook  Volg ons!    
    Espewe schilders HOME    PARTICULIEREN    BEDRIJVEN    REFERENTIES    PROJECTEN    CONTACT    
         
    Schilderwerk particulieren    
         
   

Particulier schilderwerk en wandafwerking

   
   

Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende schilder- en/of behangwerkzaamheden aan de binnen- of buitenzijde van uw woning. Bij ons eerste bezoek zullen uw wensen worden geïnventariseerd. Op basis van uw wensen geven wij u een technisch advies.

Wij werken uitsluitend met duurzame kwaliteitsproducten en gebruiken daarom A-merken verf. Maar voor een goed eindresultaat is niet alleen het gebruik van hoogwaardige producten voldoende. De wijze van aanbrengen bepaalt voor een groot deel de duurzaamheid van het schilderwerk. Van groot belang is een goede voorbewerking. Wij zullen het houtwerk van uw woning een intensieve behandeling geven. Dat wil zeggen dat wij langdurig schuren en meerdere verflagen aanbrengen. Hierdoor wordt een langere levensduur van het eindresultaat bereikt. En dat loont!


SpuitwerkSpuitwerk
Wij beschikken over moderne spuitapparatuur. Hiermee kunnen wij de wanden en/of plafonds van uw woning glad en strak afwerken. Spuiten geeft een gelijkmatig eindresultaat en iedere gewenste kleur is mogelijk.

   

HoutrotreparatieHoutrotreparatie

De grootste bedreiging van houten onderdelen in ons Nederlandse klimaat is aantasting door schimmels, bekend onder de naam houtrot. Door vocht, verkeerde constructies, te weinig ventilatie e.d. kan het houtwerk aangetast zijn. Het ontstane houtrot kunnen wij op professionele wijze voor u saneren. Wij kunnen u hier uitgebreid over informeren en in overleg met u wordt de keus gemaakt voor geheel- of deelvervanging.

   

Monumentale pandenMonumentale panden

Het onderhoud van een monumentaal pand vraagt om verantwoorde afwegingen tussen duurzaamheid en esthetische waarde. Achterstallig onderhoud dient te alle tijden zoveel mogelijk te worden voorkomen. Dit kan door het schilderwerk tijdig door goed opgeleide vakmensen te laten uitvoeren. Wij maken voor u een rapport met daarin een verstechnisch advies en een omschrijving van de werkwijze die het beste resultaat en duurzaamheid oplevert voor uw monumentale woning.

   

MeerjarenonderhoudMeerjarenonderhoud

Na afronding van de schilderwerkzaamheden stellen wij altijd een meerjaren onderhoudsschema voor u samen. Bij ons sluit u geen vaste contracten. Onze service houdt in dat wij het schilderwerk nauwlettend voor u in de gaten houden en op deze manier tijdig gebreken zullen ontdekken. Door het zo goed mogelijk bijhouden van het schilderwerk kunt u de kosten voor het schilderwerk zo laag mogelijk houden.

   

GlasweefselGlasweefsel

Met het aanbrengen van glasweefsel op de wanden geeft u uw gestuukte muren extra bescherming tegen beschadigingen door stoten. Glasweefsel is in diverse patronen verkrijgbaar maar er is ook een gladde versie die de uitstraling heeft van een glad gestuukte muur. Over het glasweefsel brengen wij een verflaag aan in de door u gewenste kleur.

   

VerftechniekVerftechnieken

Wilt u uw muren of houtwerk een “oude look” geven of wilt u een creatieve print op de wand? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij kunnen voor u diverse decoratieve verftechnieken toepassen zoals het aanbrengen van kalk- of krijtverf. Ook voor marmer- of houtimitaties kunt u bij ons terecht. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

   

BehangBehang

Behang is eigentijds, veelzijdig en gewoon leuk. Het leuke van behang is dat het uw woonkamer , slaapkamer etc. een unieke en persoonlijke uitstraling kan geven. En op gebied van behang is in elke stijl wel iets passends te vinden. Desgewenst adviseren wij u zelfs aan huis naar de mogelijkheden! Wij kunnen alle bekende merken behang zoals Eijffinger, Onszelf, , Voca, Sanderson, Arte, Behangexpresse, Casamence, Casadeco, Caselio etc. leveren.

   

FotobehangFotobehang

U maakt uw woonkamer, slaapkamer, keuken etc. uniek en persoonlijk wanneer u kiest voor een fotobehang. Dit fotobehang kan eventueel op maat gemaakt worden. Dus wandvullend of slecht een deel van een wand. Dit kan een standaard foto zijn maar ook uw eigen foto kunnen wij op behang laten printen. Onze behangspecialist zorgt ervoor dat de print keurig op de wand komt.

   

KleuradviesKleuradvies

Bij ons krijgt u gratis uitgebreid kleuradvies van een kleurspecialist. Dit advies houdt in dat een kleurspecialist samen met u kijkt naar de wensen voor de ruimte(s) en naar aanleiding daarvan een compleet kleurenplan maakt aangevuld met kleurenstalen . Ook kunt u zich laten adviseren over de stoffering van de ruimte.   
         
         
    Espewe schilders, professioneel schildersbedrijf uit Sliedrecht  |  Molendijk 93a, 3361 EL Sliedrecht  |  0184 - 424 244  |  info@espewe.nl